HTML

A fogyás

Megmutatom neked tabuk és mellébeszélés nélkül az igazságot a fogyásról és segítek, hogy tényleg jól nézz ki.

Friss topikok

  • Beatrice888: na és még egy dolog, a citromos víz és almaecetes vízhez mit szólsz??? ajánlod? vagy semmi értelme... (2011.03.08. 21:55) A fehérje diéta
  • updatefogyok: Kár, hogy már nem írod a blogot, szerettem olvasni a tanácsaidat, véleményedet.... (2009.11.27. 21:13) A 90napos "diéta"
  • dundolka: @Trex: ok hidd el ezt tudom márhogy nem olvad:) de azt hittem hogy Te is nagy súlytól szabadultál,... (2009.07.23. 14:45) Na de ki vagyok Én?
  • dundolka: @Trex: akkor saját tapasztalt iditott arra hogy ennyire tájékozott légy? Én a diétám okán kezdtem ... (2009.07.22. 18:28) A súlyzós edzés
  • updatefogyok: Sajnos vannak, akik elhiszik. A 80 éves nagymamám kedvenc műsora a tv-shop, és nekem is folyton az... (2009.07.17. 14:02) TV shopos vackok

Linkblog

Archívum

A fogyás

2009.07.14. 09:44 Trex

Mi nem ez az oldal?

Itt NEM fogsz megtalálni mindenféle tuti kis receptet, hogyan lehet gyorsan sokat fogyni trendi női magazinokból. Se 1, se 2, se 3, se 4 hetes káposztaleves kúra, vagy szétválasztós módszer, vagy bármi más amivel 20kilót fogysz 1hét alatt. Ha ilyet keresel csak írd be a keresőbe, hogy fogyókúra és találsz rengeteget és miután megtapsztaltad, hogy úgysem működik, gyere ide vissza és ezt próbáld ki.

Akkor mégis mi ez az oldal?

Ha eleged van ezekből az átverésekből, a fogyikapszulákból meg az úgysem működő felesleges és drága szerekből és hajlandó vagy tenni is azért, hogy jól nézz ki akkor jó helyen jársz.

Azokon nem segíthetek akik otthon a TV előtt ülve akarnak fogyni és ezért képesek rengeteg pénzt is áldozni mindenféle TVshopos vacakért. Nem is a puhányoknak szól akik a csodára várnak. Ők jobban teszik ha kereseknek valami fogyitabletát, kiegészítve egy 1hét alatt 20kiló diétával és leülnek a fotelba magukon egy mágikus övvel.

Ha viszont tényleg hajlandó vagy tenni azért, hogy fogyjál és aztán jól nézz ki, akkor itt vagy jó helyen. De fel kell hogy készülj rá nem lesz könnyű. A nyers igazságot tálalom neked és nem fogok finomkodni a szavakkal.

Ha felkészültél, hát vágjunk is bele....

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra diéta fogyás fogyás blog a fogyás blog

A bejegyzés trackback címe:

https://afogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr861245310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása