HTML

A fogyás

Megmutatom neked tabuk és mellébeszélés nélkül az igazságot a fogyásról és segítek, hogy tényleg jól nézz ki.

Friss topikok

  • Beatrice888: na és még egy dolog, a citromos víz és almaecetes vízhez mit szólsz??? ajánlod? vagy semmi értelme... (2011.03.08. 21:55) A fehérje diéta
  • updatefogyok: Kár, hogy már nem írod a blogot, szerettem olvasni a tanácsaidat, véleményedet.... (2009.11.27. 21:13) A 90napos "diéta"
  • dundolka: @Trex: ok hidd el ezt tudom márhogy nem olvad:) de azt hittem hogy Te is nagy súlytól szabadultál,... (2009.07.23. 14:45) Na de ki vagyok Én?
  • dundolka: @Trex: akkor saját tapasztalt iditott arra hogy ennyire tájékozott légy? Én a diétám okán kezdtem ... (2009.07.22. 18:28) A súlyzós edzés
  • updatefogyok: Sajnos vannak, akik elhiszik. A 80 éves nagymamám kedvenc műsora a tv-shop, és nekem is folyton az... (2009.07.17. 14:02) TV shopos vackok

Linkblog

Archívum

TV shopos vackok

2009.07.17. 09:24 Trex

Komolyan gondolod, hogy a TV előtt ülve napi 3X5perc a hasadon egy rezgő vagy épp szauna övvel lefogysz? Ezt megmagyarázni sem akarom, mert arra sem méltó. Röhej!

Elhiszed, hogy a különböző TV shopos hasazó gépektől lapos kocka hasad lesz? Vicc! Sajnálom, ki kell, hogy ábrándítsalak, de attól hogy hasizmot erősítesz, nem megy le a zsír rólad. Helyi zsírégetés nem létezik! Attól nem lesz kisebb a hasad, hogy alatta tornáztatod az izmokat. Alapesetben izomtömeg növelésre jó lenne, de nem úgy, ahogy ezt a TV-ben látod. Az még arra sem jó. Akár 5percet folyamatosan hasazni? Tényleg nem normálisak. Ráadásul, ha veszel egy ilyen gépet, napi 3X5perc és nem csak kocka hasad, de kidolgozott melled, széles karod és hátad lesz olyan combizmokkal megspékelve, amit csak a brutális vállad tud felülmúlni. Nem mondod, hogy ezt Te komolyan elhitted? Na, akkor ezeket most gyorsan verd ki a fejedből.

Ezek tényleg csak arra jók, hogy kiadd értük a pénzt és ebből Ők hatalmas profitra tegyenek szert. Ezt a szívességet ne tedd meg nekik. Pláne ne úgy, hogy ezek a szarok semmire nem jók.

1 komment

Címkék: fogyókúra diéta fogyás fogyás blog tv shop a fogyás blog

A bejegyzés trackback címe:

https://afogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr711250889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

updatefogyok 2009.07.17. 14:02:08

Sajnos vannak, akik elhiszik. A 80 éves nagymamám kedvenc műsora a tv-shop, és nekem is folyton az rff-ről, meg a különféle kapszulákról, tapaszokról áradozik.
süti beállítások módosítása