HTML

A fogyás

Megmutatom neked tabuk és mellébeszélés nélkül az igazságot a fogyásról és segítek, hogy tényleg jól nézz ki.

Friss topikok

  • Beatrice888: na és még egy dolog, a citromos víz és almaecetes vízhez mit szólsz??? ajánlod? vagy semmi értelme... (2011.03.08. 21:55) A fehérje diéta
  • updatefogyok: Kár, hogy már nem írod a blogot, szerettem olvasni a tanácsaidat, véleményedet.... (2009.11.27. 21:13) A 90napos "diéta"
  • dundolka: @Trex: ok hidd el ezt tudom márhogy nem olvad:) de azt hittem hogy Te is nagy súlytól szabadultál,... (2009.07.23. 14:45) Na de ki vagyok Én?
  • dundolka: @Trex: akkor saját tapasztalt iditott arra hogy ennyire tájékozott légy? Én a diétám okán kezdtem ... (2009.07.22. 18:28) A súlyzós edzés
  • updatefogyok: Sajnos vannak, akik elhiszik. A 80 éves nagymamám kedvenc műsora a tv-shop, és nekem is folyton az... (2009.07.17. 14:02) TV shopos vackok

Linkblog

Archívum

Mennyit kell fogynod?

2009.07.21. 11:26 Trex

Ne engedd, hogy a mérleg mondja meg mennyit kell fogynod. Sokan ezt csinálják pedig ez egy nagy hülyeség. Minden ember más, mindenkinek más a testfelépítése. Az ideális testsúlyt nem lehet magasságból meg testzsír százalékból kiszámolni. Legalábbis még nem. Persze a későbbiekben, amikor már megközelíted a versenysúlyod és nagyjából látod, hogy még 2-3kiló az már más. Főleg ha súlyzós edzéseket csinálsz, felejtsd el a mérleget. Az izom sokkal nehezebb, mint a zsír. Ha ezekből a testtömeg indexekből indulunk ki, akkor egy vízilabdázó vagy más élsportoló egy kövér elhízott dagadt disznó és ezt értsd szó szerint. Mivel az Ő magasságukhoz hatalmas a súlyuk, viszont tudjuk mindannyian, hogy az a súly miből is tevődik össze.

A következőt tanácsolom. Vedd le a felsőd, nézz le a hasadra feszítsd meg a hasizmod és a fölötte lévő zsírt fogd meg a két kezeddel. Pont ennyit kell fogynod. Csináld meg ugyan ezt a fenekeddel is és mindenhol ahol csak gondolod, majd a végén mondd meg magadnak mennyit kell fogynod. Ne kilóra gondolj, sokkal inkább arra, hogy én ezt, amit itt fogok a kezemmel akarom lefogyni. Csinálj pár képet magadról, vagy kérj meg valakit, aki előtt nem szégyelled és csináltass pár képet magadról. Ez nagyon fontos. Így mérhető lesz a fejlődés. A saját két szemeddel fogod látni az átváltozást és nem csak számokat fogsz látni a mérlegen. Egy hónap múlva megint fogd meg a zsírod. Ezt akarod lefogyni. Megint csinálj képet ugyan ott ugyan azokban a pozíciókban. Látod majd a fejlődést és azt is még mennyire van szükséged.

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra diéta fogyás mérleg fogyás blog testtömeg index a fogyás blog

A bejegyzés trackback címe:

https://afogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr191258490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása